Appartementen De Lichtpen toegewezen

7 oktober '20

De appartementen in De Lichtpen zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen! Ben je reservekandidaat? Dan is het goed om te weten dat er nog diverse bouwnummers vrij zijn. 

Vrije bouwnummers bekijken

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Er zijn nog diverse bouwnummers vrij. Mocht je interesse hebben in één van deze appartementen neem dan contact op met één van de betrokken makelaars.

René van Beek

René van Beek
rene@makelaardijdeparel.nl
033-4669902

Ria van den Blink
r.blink@033nieuwwonen.nl
06-48386521

Ria van den Blink
Carole van den Bogerd

Carole van den Bogerd
info@carolevandenbogerd.nl
06-22333667

Ernst Kleijn
ernst@werv.nu
06-83579007

Ernst Kleijn
  Contact opnemen
  Naar het beschikbare woningaanbod