Bergingen en parkeerplaatsen

3 augustus '20

Onder appartementencomplex de Lichtpen komt een duurzame parkeergarage. Het dak van deze garage wordt namelijk een aantrekkelijke plek met veel groen. De toekomstige bewoners van een groot deel van de appartementen in de Lichtpen hebben hun eigen parkeerplek in deze parkeergarage. En uiteraard heeft ieder appartement een bijbehorende berging. 

image alt

Staat jouw auto hier straks ook?

In totaal worden er in de Lichtpen 72 parkeerplaatsen toegewezen aan de kopers van een appartement van 70 m2 of groter. In de meeste gevallen betreft dit 1 parkeerplaats, maar de 2 penthouses op de 11de verdieping hebben 2 parkeerplekken en de 2 penthouses op de 10de verdieping hebben een extra brede parkeerplaats. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een SUV rijdt. Heb je een elektrische auto? Dan is het goed om te weten dat er 39 parkeerplekken zijn waarbij het mogelijk is te kiezen voor een elektrische laadpaal. Het betreft bouwnummers 2, 4 ,5, 9, 10, 13, 16, 17, 18, 46 t/m 61, 77 t/m 81, 85 t/m 89, 93 en 94. Wil je weten welke parkeerplaats bij welk bouwnummer hoort? Bekijk dan het parkeerplaatsenoverzicht.

De Lichtpen krijgt 8 deelauto's

Er zijn ook appartementen zonder eigen parkeerplek. De toekomstige eigenaar van zo'n appartement parkeert zijn auto op 1 van de 24 openbare bezoekersparkeerplaatsen, waarvan 12 plaatsen voorzien zijn van een elektrische laadpaal. Je kunt je auto ook parkeren op één van de 250 gratis parkeerplaatsen bij station Amersfoort-Schothorst op 2 minuten loopafstand. Heb je geen auto? Gebruik dan één van de 8 deelauto's.

Waar berg jij straks je spullen op?

De meeste bergingen worden gerealiseerd in de kelder, maar er zijn ook enkele bergingen die zich op dezelfde verdieping als het bijbehorende appartement bevinden. Welke berging bij welk appartement hoort kan je vinden op het lagenoverzicht. Je vindt in de kelder ook een gemeenschappelijke fietsenstalling. 

Lagenoverzicht bouwnummers 1 t/m 61
Lagenoverzicht bouwnummers 62 t/m 98

Een vraag? Wij staan je graag te woord
Genoeg info over parkeren? Bekijk de woningen