Concept lagenoverzicht De Lichtpen

28 februari '20

Heb je al een appartement op het oog in De Lichtpen? Dan ben je vast reuze benieuwd hoe de indeling van deze woning wordt. En maken we je vast blij met het concept lagenoverzicht voor gebouw A en B. De plattegronden zijn nog niet definitief en kunnen nog veranderen maar we vonden het wel het delen waard. Kijk je mee?

image alt

2 gebouwen 1 parkeerkelder

De Lichtpen bestaat uit twee losse gebouwen. Gebouw A is een portiekflat waarbij de voordeur uitkomt op een gemeenschappelijk afsluitbaar trappenhuis en gebouw B is een galerijflat waarbij de voordeur uitkomt op een aan de buitenkant gelegen loopgang. Onder deze twee gebouwen vindt je een parkeerkelder met circa 100 parkeerplaatsen. Gebouw A krijgt in totaal elf verdiepingen met appartementen vanaf 55 m2. Op de bovenste twee verdiepingen vind je vier penthouses en op het dak liggen zonnepanelen. Gebouw B is met vier verdiepingen minder hoog en bestaat uit appartementen met een circa gebruikersoppervlakte tussen de 80 – 135 m2. Ook op dit dak komen straks zonnepanelen te liggen. 

Gebouw A

Op de begane grond van gebouw A vind je de lobby met fietsenberging en toegang tot vijf appartementen (55 - 88 m2) met loggia. Aan de linkerkant van het gebouw is ook ruimte voor een horeca gedeelte met terras. Wanneer je naar rechts klikt zie je het lagenoverzicht van de eerste verdieping met acht appartementen  (55 - 88 m2) gevolgd door de tweede verdieping. Ook de tweede verdieping bestaat uit acht appartementen, alleen zitten hier ook 118 m2 woningen bij. Alle appartementen op deze verdiepingen hebben een loggia. Op de derde verdieping zijn er van de in totaal zes appartementen ook twee met terras. En wat in deze woonlaag opvalt is het sedum dak. Verdiepingen vier tot en met zes zijn identiek en bieden plek aan zes appartementen (56 - 70 m2). Ook de zevende, achtste en negende verdiepingen zijn identiek en bieden plek aan 4 appartementen per verdieping met een woonoppervlakte van 95 tot 100 m2. Op de bovenste twee verdiepingen vind je in totaal vier penthouses, de indeling van deze woningen is nog niet bekend en daarom is er ook nog geen plattegrond beschikbaar. En het dak komt vol te liggen met zonnepanelen. 

Gebouw B

Op de begane grond van gebouw B vind je de lobby met fietsenberging en een loopgang die toegang biedt aan zes 3-kamer appartementen van circa 80 m2 met terras. De eerste, tweede, derde en vierde verdiepingen zijn identiek en hebben per laag zeven 3-kamer appartementen en één 2-kamer appartement, allemaal met balkon. Op het dak komen zonnepanelen te liggen. 

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Ook wonen in De Lichtpen? Bekijk het woningaanbod