Conceptbeelden De Lichtpen

31 maart '20

Eerder hebben we al een uitgewerkt beeld van De Lichtpen met je gedeeld. Maar er komen nog veel meer beelden aan! Denk aan beelden van het cafe, het uitzicht vanaf het balkon, de entree en het gebied rondom de appartementencomplexen. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

Amersfoort nieuwbouw de hoef

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een appartement, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

de lichtpen amersfoort

Standpuntbepaling

We willen graag van zoveel mogelijk appartementen artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. Vorige week hebben we samen met Theo van Leur Architectuur Presentaties uit Amersfoort bepaalt welke beelden we gaan maken. Nu we de beste standpunten hebben gekozen, worden de beelden verder uitgewerkt. De beelden die we nu delen zijn concept versies en zijn nog niet af, maar we vonden het wel het delen waard!

nieuwbouw amersfoort
  Het woningaanbod bekijken
  Meer nieuws lezen