De afwerking van jouw appartement

27 juli '20

Heb je al een appartement in De Lichtpen op het oog? Dan wil je vast weten of een badkamer en keuken bij de prijs is inbegrepen? We laten je het graag zien!

image alt

Een complete badkamer

Alle appartementen in De Lichtpen zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. En voor de tegels kan er gekozen worden uit wit glanzende of matte wandtegels en en grijze vloertegels. In de sanitair- en tegelbrochures kun je precies zien welke uitrusting er voor je klaar staat en welke tegels je kunt kiezen. Wil je iets anders? Dat kan natuurlijk ook. Gévier en Interkeramiek hebben een breed assortiment om jouw droombadkamer samen te stellen.

Tegels bekijken
Sanitair bekijken

image alt

Een keuken naar jouw wens

Er is geen keuken in de vrij op naam prijs van de woning opgenomen. Wel heeft Mijn Eigen Huis Keukens een paar basiskeukens uitgewerkt en krijg je bij aankoop van een keuken een vaatwasser cadeau. Daarnaast zijn zij als betrokken keukenleverancier volledig op de hoogte van alle aansluitpunten van jouw toekomstige appartement. Jouw persoonlijke wensen kun je afstemmen in de showroom met één van de keukenadviseur van Mijn Eigen Huis Keukens. 

Keuken aanbieding bekijken

  Naar het woningaanbod
  Keukenflyer bekijken