Definitieve prijzen, starterslening en financiële check

29 juli '20

De definitieve prijzen voor de appartementen in De Lichtpen zijn vastgesteld. Om meer kans te maken op jouw droom appartement kan je vast een financiële check aanvragen. Zo weet je ook meteen wat je kunt lenen. Kom je als starter net wat geld tekort? En ben je minimaal 1 jaar woonachtig in Amersfoort? Dan is het goed om te weten dat je misschien recht hebt op een starterslening.

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

De financieel adviseurs van Rabobank Amersfoort Eemland staan voor je klaar. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken de adviseurs jouw financiële mogelijkheden en de daarbij bijbehorende maandlasten. Zij kunnen ook een gratis financiële check voor je opstellen. Je kunt contact opnemen met Olav van Kampen via
financieeladvies.amersfoorteemland@rabobank.nl.

Rabobank adviseurs

Starterslening

Koop je voor het eerst een huis? En ben je minimaal 1 jaar woonachtig in Amersfoort? Dan kun je, als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, een starterslening aanvragen. De gemeente Amersfoort biedt je de mogelijkheid, om naast een hypotheek bij de bank, met een tweede hypotheek maximaal €35.000 extra te lenen. In onderstaande video van de gemeente Amersfoort wordt de starterslening stap voor stap uitgelegd. 

  Naar het woningaanbod
  Meer weten over de starterslening