Definitieve verkoopstukken en beelden

31 juli '20

De 98 appartement aan de Lichtpenweg gaan na de zomervakantie in verkoop. Maar we hebben wel vast nieuwe beelden en de verkoopstukken op de website gezet zodat je deze tijdens de zomervakantie vast rustig door kunt lezen. De meerwerkmogelijkheden met bijbehorende prijzen, technische omschrijving en de verkooptekeningen helpen je bij het kiezen van jouw favoriete woning. Je kunt de documenten vinden bij het bouwnummer onder downloads op de woningenpagina. 

Zie jij jezelf hier al wonen?

Wat zijn de exterieur beelden prachtig geworden! Alle artist impressions zijn inmiddels op de website gezet. Je kunt ze hieronder bekijken of onder het woningaanbod. Zie jij jezelf al wonen in een appartement of penthouse met uitzicht op het Waterwingebied en in de verte de Lieve Vrouwentoren?

360 graden rondkijken

Kijk je mee? Je kunt de 360 graden beelden bekijken via een VR bril of door te swipen op je mobiel. Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod