Maak kennis met de betrokken makelaars

22 juli '20

Wil jij binnenkort een appartement in De Lichtpen kopen? Dat doe je eenvoudig online. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit samen met een makelaar te doen. We stellen ze hierbij alvast aan je voor.

image alt

René van Beek

René van Beek is woonachtig in Amersfoort Vathorst en als plaatselijke makelaar betrokken bij het nieuwbouwproject De Lichtpen. Hij is een pur sang nieuwbouwspecialist en wooncoach. Een voordeel want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning. Op de Wervershoofstraat 164 in Amersfoort heeft Makelaardij De Parel een gezellig pand waar de verkoopgesprekken plaatsvinden. 

René van Beek
rene@makelaardijdeparel.nl
033-4669902 

image alt

Carole van den Bogerd

Carole van den Bogerd is als zelfstandig verkoopadviseur betrokken geweest bij de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten. Ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig. Haar enthousiasme, ervaring en betrokkenheid zijn de middelen die ze inzet om jou als koper deskundig te begeleiden bij de aankoop van een woning in Lichtpen. Maak kennis met Carole tijdens een verkoopgesprek.

Carole van den Bogerd
info@carolevandenbogerd.nl
06-22333667

image alt

Ernst Kleijn

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur betrokken bij de verkoop van de appartementen aan de Lichtpenweg. Hij werkt al jaren voor BPD en heeft dus enorm veel kennis van nieuwbouwwoningen. Tijdens een verkoopgesprek kan Ernst je alle ins en outs vertellen over jouw toekomstige droomwoning!

Ernst Kleijn
ernst@werv.nu
06-83579007

image alt

Ria van den Blink

Ria van den Blink is als freelance wooncoach betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten in Amersfoort. Ze heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een woning geholpen. Ria kan je alle ins en outs vertellen van de appartementen in de Lichtpen én je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Ria van den Blink vinden plaats op het BPD kantoor aan de brand 30 in Amersfoort.

Ria van den Blink
r.blink@033nieuwwonen.nl
06-48386521

Ik heb een vraag Contact opnemen
Welk bouwnummer is jouw favoriet? Woningaanbod bekijken