Verkoop De Lichtpen gestart

29 september '20

Het is zover: de verkoop van de appartementen aan de Lichtpenweg is gestart! Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account en kan t/m dinsdag 6 oktober 17.00 uur. Een dag later wijzen we de woningen toe.

Inschrijven

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Welk bouwnummer is jouw favoriet? Je kunt online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Vergeet niet je financiële check te uploaden. Op woensdag 7 oktober om 17.00 uur worden de woningen toegewezen. Je krijgt dan een mail of je optant of reservekandidaat bent, maar je kunt ook zelf inloggen in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Waar ligt welk appartement?

De Lichtpen bestaat uit twee gebouwen, A en B. Onder het woningaanbod kan je nu per gebouw zien welke appartementen waar liggen. Het meest in het oog springende gebouw A, op de kop van de lichtpenweg, wordt 11 verdiepingen hoog. Hier vind je in totaal 61 appartementen met 2, 3 of 4 kamers. En 4 fantastische penthouses die uitkijken over Amersfoort. Alle appartementen worden opgeleverd met een complete badkamer. Gebouw B telt in totaal 37 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen verspreidt over 4 verdiepingen. Welk appartement kies jij?

Welk bouwnummer is jouw favoriet? Voorkeuren doorgeven
Ik heb een vraag? Contact opnemen