De perfecte indeling volgens Jorine Tieleman

Binnenhuisarchitect Jorine Tieleman heeft een aantal indelingsmogelijkheden voor de Lightpenthouses uitgewerkt. Ze laat aan de hand van schetsen zien wat er mogelijk is. Vaak kan er heel veel, wat je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Aan de hand van deze plattegronden wordt duidelijk hoe één van de penthouses jouw droomwoning kan worden. Kijk je mee?

Optie 1

Bij deze plattegrond heeft Jorine er voor gekozen om een aparte zithoek en televisie hoek te creëren. Zo kan je na een lange werkdag op de bank ploffen voor een avondje Netflix of als je vrienden op bezoek hebt genieten van het prachtige uitzicht. De keuken staat in het midden van de ruimte, waardoor je altijd in verbinding staat met de eethoek en zithoek. Wel zo fijn als je visite hebt! Door de toepassing van een kookeiland in combinatie met een hoge kastenwand is er meer dan genoeg werk- en opbergruimte. Verder is de masterbedroom lekker ruim en vind je daarnaast nog twee slaapkamers en twee badkamer. Prettig wanneer je af en toe logees hebt. 

1

Optie 2

De focus van deze plattegrond ligt op de keuken en het eetgedeelte. Hier kan je straks uren tafelen met vrienden, want er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Of wat dacht je van een borrel aan de bar van het kookeiland? De zithoek bevindt zich in het smallere gedeelte van de woonkamer, maar is daardoor juist een lekker intieme plek. De mastederoom is extra riant doordat de oorspronkelijk badkamer bij slaapkamer is getrokken en hier een walk-in-closet is gerealiseerd. Vanuit de inloopkast loop je zo de badkamer in die ruim genoeg is voor het plaatsen van een douche, toilet, dubbele wastafel, vrijstaand bad en wellicht wel een eigen sauna?

1

Optie 3

Een vrijstaand bad aan het voeteneinde van je bed, klinkt dat als muziek in je oren? Bij deze plattegrond wordt die droom werkelijkheid! Het bed staat middenin de slaapkamer waardoor er achter het bed nog voldoende ruimte is voor een douche en dubbel wastafel. Aangrenzend aan de slaapkamer vind je een separaat toilet een walk-in-closet. Vanuit de zithoek kijk je uit over de lichtjes van de stad en in het smalle gedeelte van de woonkamer is een muziek/leeshoek gecreëerd. De eettafel staat in het midden van de woonkamer parallel aan het kookeiland met bar. Er is hier genoeg ruimte voor een heerlijke borrel, diner of uitgebreide kooksessie. 

1

Optie 4

Doordat het bed in de masterbedroom in het midden is gepositioneerd creëer je zo een intieme ruimte. Achter het bed vind je een walk-in-closet en bij de schuifdeur die aan het balkon grenst een groot vrijstaand bad. Daarnaast is één van de slaapkamers nu ingericht als sportruimte inclusief sauna. Na een dag lang werken, is het heerlijk om te genieten van je eigen wellness aan huis. In de woonkamer vind je een leeshoek en een groot kookeiland met een bar. In het verlengde van de keuken staat een grote eettafel en daar tegenover vind je de zithoek, die ruim genoeg is voor een grote hoekbank. Schenk een goed glas wijn in en plof op de bank voor een relaxte avond. 

1
  Bekijk bouwnummer 58
  Bekijk bouwnummer 59