Lightpenthouses altijd goed bereikbaar

In de Lightpenthouses woon je overal dichtbij. Met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Station Amersfoort Schothorst ligt naast de deur, de snelwegen op enkele minuten rijden. Hoefkwartier is een centraal vertrekpunt, maar het is er ook heerlijk thuiskomen. Lightpenthouses; jouw baken van rust.

Met de auto

Vanuit de ondergrondse parkeergarage onder het appartementengebouw De Lichtpen rijd je in 6 minuten naar de A1 of A28, de twee belangrijkste oost-west- en noord-zuidverbindingen. En in nog geen 8 minuten ben je met de auto in het centrum van Amersfoort. Een stadshart met toegankelijke parkeergarages, waardoor je gemakkelijk in en uit de stad rijdt. Het is ook mogelijk om gebruik te maken de deelauto's.

image alt

Met de fiets of lopend

Amersfoort is een heerlijke stad om doorheen te fietsen, met goede fietsverbindingen. In nog geen 7 minuten fietsen, sta je vanuit Hoefkwartier onder de Lange Jan. Of fiets eens richting Vathorst en verder het polderlandschap in. Je fiets kan je stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging in de parkeergarage of gebruik eens een (elektrische) deelfiets.

Te voet ben je snel in het groene Waterwingebied, dat het groene uitzicht vormt vanuit jouw penthouse. Hier is het heerlijk ontspannen wandelen.

Met het openbaar vervoer

Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer, woon je hier goed. Op loopafstand ligt intercitystation Amersfoort Schothorst. Vanaf hier heb je treinverbindingen naar onder andere Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Schiphol en Zwolle. Ook de stadsbuslijnen 5 en 7 en de streekbuslijnen 101 streekbuslijnen 101 (richting Nijkerk en Harderwijk) en 203 (richting Utrecht), hebben hier een halte.

Wat is er te doen? Voorzieningen Lightpenthouses
Welk lightpenthouse kies je? Woningaanbod