Laatste 2 penthouses in verkoop

31 oktober '21

De bovenste penthouses zijn verkocht! Maar voor iedereen die ook opzoek is naar een ruim 4-kamerappartement met prachtig uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort hebben we goed nieuws. Er zijn nog 2 penthouses te koop op de 10de verdieping. Zie jij jezelf hier al wel wonen? Vraag dan meteen een vrijblijvende optie aan. 

image alt

184 m2 woonplezier

Allebei de penthouses hebben standaard 3 slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. De masterbedroom heeft een terras en genoeg ruimte voor het plaatsen van een vrijstaand bad. Ook de woonkamer heeft een groot terras met een prachtig uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren. Uiteraard is het penthouses volledig naar eigen wens in te richten. Wat dacht je van een wellness kamer, het vergroten van de woonkamer voor het ultieme loft gevoel of een inloopkast en badkamer die te bereiken is vanuit de masterbedroom. 

image alt

Topview vanuit jouw penthouse

Op bijna 45 meter hoogte vormt de torenspits van 'Lange Jan' het achtergronddecor van deze exclusieve penthouses. Met werkelijk waar een schitterend uitzicht over Amersfoort! Droom weg bij de lichtjes van de stad of bewonder de sterrennacht van je balkons. Creëer jij straks op grootste hoogte jouw ultieme loftgevoel met een uitzicht om in te lijsten? 

Luxe wonen

In de parkeerkelder vind je 2 eigen parkeerplekken waarvan één extra brede parkeerplek met de keuze voor een laadpaal. In deze gemeenschappelijke kelder vind je ook een inpandige berging. En hebben we je eigenlijk al verteld dat een luxe Siematic keuken bij de prijs is inbegrepen? 

  Bouwnummer 58 bekijken
  Bouwnummer 59 bekijken