Lightpenthouses: vanaf je terras kijk je uit over de lichtjes van de stad

1 oktober '22

Onze levens zijn vaak druk en de dagen zijn volgepland. Dan wil je graag een thuis waar je fijn kunt wonen, werken en ontspannen. Dan zit je goed in Lightpenthouses in Hoefkwartier Amersfoort. Luxueus wonen met een zee aan ruimte op spectaculaire hoogte. Overzie jij straks de skyline van Amersfoort terwijl je wegdroomt bij de lichtjes van de stad?

Woningaanbod bekijken

Uitkijken over Amersfoort

De Lightpenthouses liggen op de bovenste woonlaag van het complex De Lichtpen. Deze woontoren komt in Hoefkwartier Amersfoort, dicht bij station Amersfoort Schothorst. Hoefkwartier is een wijk in ontwikkeling, voor mensen die op zoek zijn naar bedrijvigheid, afwisseling en de sfeer van een moderne stad. Vanuit de penthouses kijk je uit op het groene Waterwingebied voor de deur en overzie je de skyline van Amersfoort.

image alt

Lumineus uitzicht

Door de grote raampartijen van de penthouses komt een zee aan licht binnen. Ze bieden je een prachtig uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren in het centrum van Amersfoort. En dat niet alleen; vanaf je royale balkon schitteren de lichtjes van de stad én de nachtelijke sterren je tegemoet. Wat dacht je van een borrel met vrienden op deze grootse hoogte?

image alt

Baken van rust

De Ligtpenthouses van 184m2 krijgen een hoogwaardige en duurzame afwerking. Bovendien zijn ze gedeeltelijk naar jouw wensen in te delen. Laat bijvoorbeeld een tussenmuur weg voor het ultieme New Yorkse loftgevoel of plaats een vrijstaand bad in de masterbedroom. Binnenhuisarchitect Jorine Tieleman heeft ook enkele indelingsmogelijkheden getekend. Met welk ontwerp maak jij jouw woondromen waar? 

Iets vragen? Neem contact met ons op
Welk Lightpenthouse kies je? Bekijk de penthouses