Inclusief luxe keuken van SieMatic

SieMatic aan de Ringveste in Houten is betrokken als professionele keukenpartner bij nieuwbouwproject Lightpenthouses. Ze zijn op de hoogte van de keukenruimte en de technische installatie en kunnen je helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken. Bij de vrij op naam prijs is een greeploze SieMatic keuken met composiet werkblad en RVS spoelbak met EOS NEO kraan inbegrepen. Daarnaast zit er standaard een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging bij en de vaatwasser, koel- vries combinatie, combi-oven en wijnklimaat kast zijn van AEG. Heb je andere wensen? Bespreek dit dan met één van de SieMatic-adviseurs.

Keukenvoorstel bekijken
1

Samen creëren wij het hart van het penthouse

1
1

Wij zien keukens als leefruimte en denken daarom niet in producten maar in lifestyle

SieMatic-lifestyles

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN en CLASSIC. En die lifestyles houden niet op in de keuken, die omvatten een compleet interieur. In de showroom van SieMatic aan de Ringveste in Houten komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden exclusieve designkeuken getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dat maakt SieMatic aan de Ringveste tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Niet alleen voor de keuken, maar voor het hele interieur. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers, Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die méér zijn dan mooi en praktisch. Ze hebben de tijdloze elegantie van SieMatic. 

image alt

PURE

De SieMatic-lifestyle PURE verbindt vorm en functie tot een minimalistische en elegante eenheid. Heldere lijnen zonder zichtbare grepen, samen met hoogwaardige materiaalcombinaties, bepalen het tijdloze karakter van deze puristische stijl. De grootste uitdaging in het minimalisme is het juiste weg te laten en het design tot het essentiële te reduceren. 

image alt

URBAN

Grote steden worden gewaardeerd om hun openheid voor nieuwe invloeden, hun culturele rijkdom en hun inspirerende energie. Eigenschappen die de lifestyle URBAN zijn naam geven. De ruimtelijke concepten die daarbinnen ontstaan zijn open-minded in de ware zin van het woord. De mix van open en gesloten opbergruimte, flexibele vrijstaande meubelen en hoogwaardige materialen maken deze lifestyle uniek. Sexy, levendig en onconventioneel

image alt

CLASSIC

Tegenpolen kunnen prima samengaan. Goed gecombineerd ontstaat dan iets heel nieuws, iets buitengewoons. De CLASSIC-lifestyle overtuigt met een harmonieuze compositie die vertrouwde en moderne stijlen geraffineerd combineert. De symmetrische vormgeving krijgt een speelse uitstraling door sterke materiaal- en kleurcontrasten. Het traditionele keukenbeeld wordt opnieuw geïnterpreteerd door veelzijdige verborgen functies. De lifestyle CLASSIC beheerst de techniek van creatief componeren tot in perfectie.

De waardevolle kern van een SieMatic

  • Uitmuntende kwaliteit
  • Intelligent en flexibel indelingssysteem
  • 30% meer opbergruimte door hoge boven- en onderkasten