Exclusief wonen met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren

In aanbouw

Lightpenthouses Amersfoort

Luxueus en comfortabel wonen met monumentaal Amersfoort aan je voeten? Dat zijn de Lightpenthouses in Amersfoort. Op bijna 45 meter hoogte vormt de torenspits van ‘Lange Jan’ het achtergronddecor van deze exclusieve penthouses in het Hoefkwartier. De 4 Lightpenthouses liggen op de 10e en 11e verdieping van De Lichtpen, een uniek gebouw dat een nieuwe woonbeleving aan Amersfoort toevoegt.

image alt

Alle Lightpenthouses zijn verkocht!

In mei 2021 gingen de penthouses in de verkoop en in november 2022 is de laatste woning verkocht! Het project is momenteel in aanbouw en wordt naar verwachting begin 2024 opgeleverd. De nieuwe bewoners zullen dan volop genieten van de 184m2 aan leefruimte en natuurlijk van het grote terras mét uitzicht over Amersfoort. Ook wordt gewerkt aan een verrassend horecaconcept op de begane grond van De Lichtpen. Zo zijn de nieuwe bewoners vanaf begin 2024 voorzien van een gezonde lunch of gezellige borrel op loopafstand.

image alt

De architect en de aannemer

De prachtige Lightpenthouses zijn ontworpen door ZEEP architects and urban designers uit Amersfoort. De creatieve architecten en bouwkundig modelleurs van ZEEP bieden eigentijdse en duurzame antwoorden. Zo ook in het ontwerp van de Lightpenthouses. In nauwe samenwerking met ZEEP, werkt aannemer Heilijgers Vastgoed momenteel aan de realisatie van de penthouses. Ook Heijligers vind haar thuis in Amersfoort en heeft een focus op duurzaamheid en verbondenheid. Met de combinatie van deze architect en aannemer komt het dan ook niet als verassing dat de Lightpenthouses ontworpen zijn met oog voor de toekomst.

Hoefkwartier

Comfortabel wonen met monumentaal Amersfoort aan je voeten

Hoefkwartier
Hoefkwartier

Op grootse hoogte creëer je jouw ultieme loftgevoel. Met een uitzicht om in te lijsten!

image alt

Hoogwaardige en duurzame afwerking

Met het oog op de toekomst hebben de penthouses een hoogwaardige en duurzame afwerking. Ze zijn gasloos, aangesloten op stadsverwarming en beschikken over energielabel A++. Op het dak van het complex liggen bovendien zonnepanelen. Het appartementengebouw voldoet hiermee aan hoge eisen als het gaat om duurzaamheid. Ook is elektrisch laden mogelijk in de overdekte parkeergarage.

Wat is de planning? Planning Hoefkwartier
Nieuws lezen? Nieuwsberichten