Exclusief wonen met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren

Bouw gestart

Lightpenthouses Amersfoort: Jouw woongeluk in de spotlights

De torenspits van ‘Lange Jan’ het achtergronddecor van deze exclusieve penthouses in Hoefkwartier. Met werkelijk waar een schitterend uitzicht over Amersfoort, droom je weg bij de lichtjes van de stad of bewonder de sterrennacht vanaf je balkons. Lightpenthouses: groots dromen, groots wonen.

image alt

Enjoy the bright side of Lightpenthouses

Onze levens zijn vaak druk en de dagen zijn volgepland. Dan is het fijn om een thuis te hebben waar je ten volle kunt wonen, werken en leven. Een plek waar je volledig tot rust komt. Dat is wonen in de Lightpenthouses: luxueus en comfortabel met een zee aan ruimte op spectaculaire hoogte. Stel je eens voor: avonden lang tafelen met vrienden of genieten van een bad of sauna na een lange werkdag.

Hoefkwartier

Comfortabel wonen met monumentaal Amersfoort aan je voeten

Hoefkwartier
Hoefkwartier

Op grootse hoogte creëer je jouw ultieme loftgevoel. Met een uitzicht om in te lijsten!

Een stijlvolle badkamer en luxe SieMatic keuken. Bij de vrij op naam prijs inbegrepen.

image alt

Duurzaam en doordacht

De Lightpenthouses hebben oog voor jouw toekomst. De penthouses krijgen daarom een hoogwaardige en duurzame afwerking. Ze zijn gasloos, aangesloten op stadsverwarming en beschikken over energielabel A++. Op het dak van het complex liggen bovendien zonnepanelen. Het appartementengebouw voldoet hiermee aan hoge eisen als het gaat om duurzaamheid. Voor extra comfort krijgen de penthouses vloerverwarming. Zo is het overal in huis behaaglijk warm. Uiteraard is er plek in de overdekte parkeergarage voor je gereserveerd, eventueel met laadpaal voor je elektrische auto.

Bekijk het woningaanbod
Wat is de planning? Planning Lightpenthouses
Benieuwd naar de Lightpenthouses? Bekijk het aanbod