Laatste penthouse te koop

31 augustus '22

Dit is een unieke kans! Er is nog slechts 1 penthouse te koop met een prachtig uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort. Zie jij jezelf hier al wel wonen? Vraag dan meteen een vrijblijvende optie aan.

Bekijk penthouse
image alt

184 m2 woonplezier

Het penthouse heeft standaard 3 slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. De masterbedroom heeft een terras en genoeg ruimte voor het plaatsen van een vrijstaand bad. Ook de woonkamer heeft een groot terras. Uiteraard is het penthouse volledig naar eigen wens in te richten. Wat dacht je van een wellness kamer, het vergroten van de woonkamer voor het ultieme loft gevoel of een inloopkast en badkamer die te bereiken is vanuit de masterbedroom. 

image alt

Topview vanuit jouw penthouse

Op bijna 45 meter hoogte vormt de torenspits van 'Lange Jan' het achtergronddecor van deze exclusieve penthouses. Met werkelijk waar een schitterend uitzicht over Amersfoort! Droom weg bij de lichtjes van de stad of bewonder de sterrennacht van je balkons. Creëer jij straks op grootste hoogte jouw ultieme loftgevoel met een uitzicht om in te lijsten? 

  Bouwnummer 58 bekijken
  Bouwnummer 59 bekijken