Planning nieuwbouw Hoefkwartier

Hoefkwartier wordt getransformeerd van bedrijventerrein naar woonwijk. In totaal realiseert BPD er 94 appartementen en 4 penthouses verdeeld over 2 gebouwen. De eerste appartementen zijn medio 2018 opgeleverd. En er gebeurt meer: overbodig geworden parkeerplaatsen krijgen een groene uitstraling. Fietsers en voetgangers krijgen meer ruimte en de omgeving van station Amersfoort Schothorst wordt een aantrekkelijk gebied om te verblijven.

entree
balkon

De Lichtpen

In september 2020 gingen de 37 2-kamerappartementen, 53 3-kamer appartementen en 4 4-kamer appartementen in de verkoop. De laatste woning werd in januari 2022 verkocht. Momenteel is de bouw volop gaande en naar verwachting worden de appartementen in 2024 opgeleverd.

Lightpenthouses

In mei 2021 gingen de penthouses in de verkoop en in november 2022 is de laatste woning verkocht! Het project is momenteel in aanbouw en wordt naar verwachting begin 2024 opgeleverd. De nieuwe bewoners zullen dan volop genieten van de 184m2 aan leefruimte en natuurlijk van het grote terras mét uitzicht over Amersfoort. Ook wordt gewerkt aan een verrassend horecaconcept op de begane grond van De Lichtpen.

Nieuws lezen? Naar de nieuwsberichten
Ik heb een vraag? Contact opnemen