Nieuwbouw in Amersfoort

Amersfoort is met ruim 155.000 inwoners de 15e stad van Nederland. Het is een bruisende stad met veel jonge inwoners. Stadswijk Hoefkwartier ligt ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het midden van Nederland. Het oude centrum van de stad ligt op 7 minuten fietsen en is levendig met kroegen, restaurants, een theater, 2 bioscopen en veel winkels. 

Amersfoort

Wonen in historisch Amersfoort

Amersfoort
Amersfoort

Ontdek de karakteristieke straatjes en grachten

Nieuwbouw in Amersfoort Schothorst

Wonen in Hoefkwartier in Amersfoort Schothorst, is wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Station Amersfoort Schothorst ligt op enkele minuten lopen en met de auto zit je binnen 5 minuten op de A1 of A28. Het centrum van Amersfoort ligt op 7 minuten fietsen van je nieuwe appartement. Amersfoort is een stad met een rijke historie die teruggaat tot de 13e eeuw. Dat zie je terug in de monumenten, karakteristieke straatjes, grachten en natuurlijk de Amersfoortse Kei. Maar de liefhebber van een moderne stad komt hier ook zeker aan zijn trekken. Bijvoorbeeld in de Nieuwe Stad, gelegen aan de Eemhaven, waar industrieel erfgoed een nieuwe functie krijgt. Het hele jaar door kun je in Amersfoort genieten van gezellige festivals, mooie theatervoorstellingen en prachtige concerten. Enkele populaire evenementen zijn: Lepeltje Lepeltje, Spoffin, Dias Latins, Smartlappenfestival, Struinen in De Tuinen, Kannen en Kruiken en Proef Amersfoort. Van swingend festival vol latin tot smakelijk speciaalbier- en wijnfestival, keistad Amersfoort biedt het allemaal!

Nieuwbouwaanbod Hoefkwartier

Appartementencomplex De Lichtpen in Hoefkwartier Amersfoort bestaat uit een laagbouw van 4 verdiepingen en een hoogbouw van 10 verdiepingen. Je hebt de keuze uit circa 90 appartementen, in grootte variërend van circa 55m 2 tot 121m 2. Kies jij voor een woning in de laagbouw of in de hoogbouw? Bekijk het actuele woningaanbod.

Is Hoefkwartier goed bereikbaar? Bereikbaarheid
Wat is er te doen? Alles over de voorzieningen