Welkom in Stadswijk Hoefkwartier

In Stadswijk Hoefkwartier in Amersfoort komen wonen, werken, leren en ontspannen samen. De comfortabele appartementen die BPD hier realiseert hebben voor ieder wat wils. Daarnaast focust deze duurzame wijk zich straks op veel groen en genoeg ruimte voor de fietser. Hoefkwartier is er voor mensen die op zoek zijn naar bedrijvigheid, afwisseling en de sfeer van een moderne stad.

De wijken in Hoefkwartier

Woningen in De Lichtpen

De Lichtpen

In Stadswijk Hoefkwartier in Amersfoort bouwt BPD appartementencomplex De Lichtpen. Dit complex bestaat uit twee gebouwen, met 98 appartementen van 54 tot 184 m2. De hoogbouw van De Lichtpen telt 12 bouwlagen en de laagbouw krijgt vijf bouwlagen. De meeste appartementen beschikken over twee slaapkamers. Vanaf je balkon kijk je uit op het naastgelegen Waterwingebied. Zo heb je de natuur binnen handbereik.

Bekijk De Lichtpen
Lightpenthouses

Lightpenthouses

De torenspits van ‘Lange Jan’ het achtergronddecor van deze exclusieve penthouses in Hoefkwartier. Met werkelijk waar een schitterend uitzicht over Amersfoort, droom je weg bij de lichtjes van de stad of bewonder de sterrennacht vanaf je balkons. Lightpenthouses: groots dromen, groots wonen.

Bekijk Lightpenthouses
Bekijk de voortgang van Hoefkwartier Planning
De gedachte achter Hoefkwartier Visie